Filosofi

Har en livsnyter lakenskrekk? Er han redd for å gå glipp av noe? Ja, kanskje, men ikke slik du tror: Han vil ikke gå glipp av en god natts søvn.Ganske enkelt fordi han vet hvor deilig det er å stille fulladet på jobb, være "helt på plass", 100 prosent til stede. En god natts søvn handler om å føle seg vel, innerst inne. Og sjelden vil du føle deg mer vel enn når du tar på deg din første Herremann. Det vil være en ren glede.

Herremann er produsert i Sør-Korea, nærmere bestemt Seoul, Asias svar på New York. Vi valgte Sør-Korea fordi landet har strenge regler om håndtering av kjemikalier, samt sterke fagforeninger, noe som gjør at produksjonen foregår under gode forhold, og at plaggene er rene. Hormonforstyrrende stoffer, som elastin, eksisterer heller ikke i Herremann, som er laget av det myke jacquardstoffet. Vi har brukt de samme leverandørene i 10 år, for å sikre at kvaliteten i Herremann blir ivaretatt, fra første tråd til ferdig produkt.

Historien Bak

Herremann starter egentlig med Lilleba, som lager koseklær og nattøy for kvinner og barn. Og sengeklær. Men hva med mennene, da? Behovet for en egen herrekolleksjon meldte seg raskt, og Herremann så dagens lys. For å gi menn loungewear som varer. Og varer. Enten du sover i dem eller bruker dem på dagtid. Herremann er konstruert med ett mål for øyet: Gi deg et mykt og funksjonelt plagg du kan bruke hver eneste natt - og de dagene du kan strekke morgenen litt ekstra.Kanskje helt til kvelden?